Bed and Breakfast Eijsden

 

Gelegen in het groene hart van Zuid Limburg ligt Bed and Breakfast Eijsden in het charmante dorpje Eijsden. Hier willen wij Ingmar en Ingrid u graag verwelkomen in onze Bed and Breakfast, gelegen aan de rand van Eijsden dicht bij de Maas en op steenworp afstand van Maastricht. Het dorp heeft een gezellige oude kern waar het goed vertoeven is op de vele terrasjes en bij  goede eetgelegenheden.

 

Zuid Limburg

Bed and Breakfast Eijsden is centraal gelegen en ideaal voor vele uitstapjes richting het heuvelland/mergelland. Of bezoek de steden Maastricht,Valkenburg en het net over de grens gelegen Aken. Ook de belgische Voerstreek, Vise, Luik zijn zeker de moeite waard!

 

Voor zowel de recreatieve als de fanatieke wandelaars en fietsers zijn er voldoende uitdagingen met de mooie wandel en fiets routes.

Langer verblijf aangeboden !

Zoekt u een studio voor een langer verblijf i.v.m u werk of verhuizing. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Indien de beschikbaarheid dit toelaat kan de accomodatie aangeboden worden aan overige belangstellenden. De Minimaal en Maximale verblijfsduur is in overleg.

Kamers en prijzen

Onze klein schalige Bed and Breakfast Eijsden, beschikt over 2 studio's en 1 twee persoons kamer, die geboekt kunnen worden vanaf 2 overnachtingen. Verhuur aan bedrijven die regelmatig terug keren in onze B&B, informatie en prijzen in overleg.

Meer informatie, klik hier.

Meer foto's zien? Klik hier.