Kamers en prijzen

Onze klein schalige Bed and Breakfast Eijsden, beschikt over 2 studio's en 1 twee persoons kamer, die geboekt kunnen worden vanaf 2 overnachtingen. Verhuur aan bedrijven die regelmatig terug keren in onze B&B, informatie en prijzen in overleg.

Bij aankomst op uw kamer, ligt er in de koelkast een stukje limburgse vlaai voor u, heerlijk voor bij de koffie/thee.

Reserveren

Het maken van een reservering is heel makkelijk. U kunt bellen met +31(0)6 23121946 (Ingrid / Ingmar) of mailen naar info@bedandbreakfasteijsden.nl. Vermeld in de mail uw contactgegevens met telefoonnummer, de gewenste aankomstdatum en vertrekdatum, het aantal personen en uw aanvraag zal zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen. U ontvangt een ontvangstbevestiging met alle informatie betreffende uw aanvraag reservering.

Aanbetaling

Om uw boeking te kunnen bevestigen, verwachten wij van u een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag die u per bankoverschrijving kunt doen. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het aantal personen en de duur van uw verblijf. Deze gegevens zullen opgesomd zijn in de ontvangstbevestiging van de reserveringsaanvraag. Wanneer de aanbetaling van u is ontvangen zal er een definitieve reserveringsbevestiging per mail naar u worden gestuurd. Let op! Uw boeking is pas bevestigd op het moment dat wij uw aanbetaling hebben ontvangen èn u de definitieve reserveringsbevestiging per mail van ons heeft ontvangen. De check-in en check-out tijden zullen vermeld zijn op de definitieve reserveringsbevestiging.

Met of zonder ontbijt  

Wil u gebruik maken van onze ontbijt service, reserveer dat dan meteen bij uw boeking. Hierbij kunt u een keuze maken uit :

In/Uitchecken

Inchecken vanaf 15.00 uur tot  20.00 uur (of in overleg). Als u eerder aankomt kunt u alvast uw auto parkeren. Bij aankomst in de B&B dient u het resterende bedrag contant te betalen. Uitchecken op de dag van vertrek graag voor 11.00 uur.

Roken

Onze gehele B&B is rookvrij. Maar u heeft wel de gelegenheid om buiten “droog” een sigaret te roken.

 

Langere tijd huren

Zoekt u een kamer/studio ruimte voor een langer verblijf, b.v voor een verhuizing of voor uw werk.  Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Langer verblijf bieden wij aan in de maanden, November t/m April 2019/2020 Kamer/studio1(minimaal verblijf 2 maanden). Januari t/m April 2020 Kamer/studio 3 (minimaal verblijf 2 maanden).                      

Neem contact met ons op voor beschikbare datums.

Inclusief
Optionele service